Lido Protocol onthult plannen voor intrekkingsfunctie voorafgaand aan Ethereum’s Shanghai Hard Fork – Defi Bitcoin News

Terwijl de Ethereum-gemeenschap zich voorbereidt op de komende arduous fork in Shanghai in maart, onthulde het ontwikkelingsteam voor het Lido-project voor liquide staking plannen om een ​​in-protocol opnamefunctie te creëren. Het group van Lido is op zoek naar suggestions van de gemeenschap over het voorstel dat opnames mogelijk maakt nadat de Shanghai-upgrade is voltooid.

Lido domineert Defi-economie met $ 7,9 miljard aan totale waarde vergrendeld, group bereidt zich voor op opnames in Shanghai

Op het second van schrijven is het gedecentraliseerde financiële (defi) liquid staking-protocol Lido het meest dominante defi-protocol van vandaag, in termen van Complete Worth Locked (TVL). Statistieken van defillama.com laten zien dat Lido’s $ 7,92 miljard TVL de $ 46,56 miljard TVL die vandaag in defi wordt gehouden domineert met ongeveer 17,01%.

Lido is de grootste houder van gestaked ethereum, aangezien het protocol ongeveer 29% van het gestakede etheraanbod beheert. Lido’s ethereum-derivaat token STETH is de 13e grootste marktwaardering in de cryptocurrency-economie met $ 7,73 miljard. Bovendien heeft Lido een governance-token genaamd lido dao (LDO), dat op 1 januari een marktkapitalisatie heeft van ongeveer $ 1,96 miljard. 25, 2023. De dag ervoor publiceerde het ontwikkelingsteam van Lido een voorstel met betrekking tot opnames na de Shanghai-upgrade.

Lido Protocol onthult plannen voor intrekkingsfunctie voorafgaand aan Ethereum's Shanghai Hard Fork
Diagram van de Ethereum-tijdlijn voor het schrappen van boetes, gemarkeerd in Lido’s intrekkingsvoorstel in het protocol.

Ethereum-ontwikkelaars zijn vastbesloten om de Shanghai arduous fork in maart te laten plaatsvinden en de belangrijkste focus ligt op het toestaan ​​van uitbetalingen. “Het door Lido voorgestelde ontwerp van het technische group van het Ethereum Protocol pakt deze uitdagingen aan met de wachtrij voor opnameverzoeken binnen het protocol”, legt het Lido-team uit in een samenvatting van het opnamelandschap through het Lido-protocol. “Het proces moet asynchroon zijn vanwege de asynchrone aard van het opnemen van ethereum”, voegen de Lido-ontwikkelaars toe.

De Lido-ontwikkelaars leggen uit dat er verschillende opnamemogelijkheden zijn, waaronder een “turbo”-functie en een “bunker”-functie. Verdere straffen en slashing zouden worden gecodificeerd voor validators die de regels overtreden. In de samenvatting wordt uitgelegd hoe schuine strepen de vervulling van een opnameverzoek van een gebruiker beïnvloeden.

“We zijn op zoek naar de suggestions van de gemeenschap om ervoor te zorgen dat ons voorstel rekening houdt met alle belangrijke overwegingen en om mogelijke verbeteringen te identificeren”, aldus het Lido-team. “Uw suggestions is van onschatbare waarde om een ​​voorstel te maken dat effectief, efficiënt en eerlijk is voor alle belanghebbenden.”

Tags in dit verhaal

asynchroon, neighborhood, communityfeedback, Cryptocurrency Economic system, DeFi, defillama.com, Dominant Defi-protocol, effectief, efficiënt, Ethereum, Ethereum-ontwikkelaars, Ethereum-opnames, eerlijk, suggestions, Focus, governance-token, in-protocol opnameverzoeken, LDO, Lido , lido Dao, Lido Defi, Lido Protocol, Lido Staking, Lido group, Liquid Staking, Marktkapitalisatie, boetes, voorstel, protocol, wachtrij, Shanghai arduous fork, slashing, staked Ethereum, belanghebbenden, STETH, totale waarde vergrendeld, opnameverzoek van gebruiker Vervulling, validators, opnamefunctie, opnames

Wat vindt u van het voorstel van Lido voor intrekkingsverzoeken binnen het protocol en de aanstaande arduous fork in Shanghai? Denkt u dat deze functie een aanzienlijke influence zal hebben op de crypto- en defi-markt? Deel uw mening in de opmerkingen hieronder.

Jamie Redman

Jamie Redman is de nieuwsleider bij Bitcoin.com Information en een financiële techjournalist die in Florida woont. Redman is sinds 2011 een actief lid van de cryptocurrency-gemeenschap. Hij heeft een passie voor Bitcoin, open-sourcecode en gedecentraliseerde applicaties. Sinds september 2015 heeft Redman meer dan 6.000 artikelen geschreven voor Bitcoin.com Information over de ontwrichtende protocollen die vandaag de dag opkomen.
Beeldcredits: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Vrijwaring: Dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden. Het is geen direct aanbod of verzoek om een ​​aanbod om te kopen of te verkopen, of een aanbeveling of goedkeuring van producten, diensten of bedrijven. Bitcoin.com geeft geen advies op het gebied van investeringen, belastingen, juridische zaken of boekhouding. Noch het bedrijf, noch de auteur is verantwoordelijk, direct of oblique, voor enige schade of verlies veroorzaakt of vermoedelijk veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op enige inhoud, goederen of diensten die in dit artikel worden genoemd.

Leave a Comment